TEC4 Petrol System Cleaner: motorreiniger voor benzine systemen

Omdat benzine een organisch product is ontstaat er bij verbranding of natuurlijke veroudering vervuiling. Deze vervuiling zet zich af op belangrijke onderdelen van de motor; in het bijzonder op de injectoren, de in- en uitlaatkleppen en op de EGR (Exhaust Gas Recirculation) kleppen. Deze vervuiling een nadelig effect op de efficiëntie van de motor hetgeen resulteert weer in vermogensverlies en een verhoogd brandstofverbruik.
Om deze problemen voor te zijn, maar ook ze op te lossen heeft Tec4 een motorreiniger voor benzinemotoren ontwikkeld genaamd “Petrol System Cleaner”. Deze motorreiniger is een sterk geconcentreerde, technisch geavanceerde formulering ontworpen om schadelijke vervuiling veilig en effectief te verwijderen.

Deze motorreiniger is een combinatie van 4 technologieën dat:

  • De smering verbetert
  • De vervuiling oplost
  • Werkzaam is vóór, tijdens en na de verbranding
  • De vervuiling in de suspensie houdt

 

Vraag hier informatie aan over wat TEC4 voor uw bedrijf kan betekenen

Belangrijkste voordelen:

✔ Reinigt het gehele brandstofsysteem en verzorgt anti-slijtage bescherming
✔ Bevrijd vastzittende kleppen en zuigerveren
✔ Verbetert motorprestatie en optimaliseert rijcomfort
✔ Herstelt inspuitpatroon van de injectoren
✔ Stabiliseert cilinder compressie en herstelt vermogen
✔ Verzorgt een efficiënte verbranding wat resulteert in optimaal brandstofverbruik
✔ Zorgt voor een schone lambdasonde en EGR-klep

 

Hoe te gebruiken:

Deze motorreiniger wordt eenvoudig toegevoegd aan de aanwezige benzine in de brandstoftank en zal meteen de smering verbeteren en vervuiling die zich in de benzineleidingen heeft gevormd verwijderen. Bij het doorlopen van de injectoren zal het de vervuiling van de injectornaalden verwijderen en daarmee het injectiepatroon verbeteren.
Dit product zal vernevelen in een onbrandbaar gas waardoor het zijn reinigende werking kan blijven doen aan de uitlaatkleppen, zuigerkop en zuigerveren. Een deel van dit onbrandbare gas zal bij het passeren van de EGR-klep ook daar zorgen voor een schoon functionerend EGR-systeem. Veel andere reinigingsproducten die in de markt worden aangeboden verdampen zodra ze in de verbrandingskamer komen en verliezen daarmee hun werking.
Omdat het product in basis een detergent is zal de schadelijke vervuiling in suspensie worden gehouden en via de uitlaat de motor verlaten.

Welke producten heeft TEC4 nog meer?