TEC4 Petrol System Cleaner: motorreiniger voor benzine systemen

Ontwikkeld voor moderne stop/start & hybride voertuigen.

De introductie van stop/start en hybride motoren heeft geleid tot een toename van vochtontwikkeling in de brandstoftank en brandstofsystemen van moderne voertuigen, waardoor er een versnelde opbouw van vervuiling plaatsvindt en het motorvermogen en de motorrespons verminderen. Indien dit onbehandeld blijft zal het brandstofverbruik toenemen en door de vorming van corrosie in het systeem zal dit uiteindelijk leiden tot defecte componenten.

Tec4 Petrol System Cleaner Premium maakt gebruik van een unieke aquatechnologie waarmee water en vocht wordt vergaard uit het brandstofsysteem. Dit vochtmengsel wordt zolang in suspensie vastgehouden totdat het vrijkomt als extreem verhitte stoom tijdens het verbrandingsproces. Dit gecombineerd met detergenten en reinigingsmiddelen zorgt voor een complete systeemreiniging van brandstoftank tot uitlaat.

 

Vraag hier informatie aan over wat TEC4 voor uw bedrijf kan betekenen

Download

Download hier de technische informatie over de werking van Petrol System Cleaner 

Deze motorreiniger is een combinatie van 4 technologieën dat:

  • brandstofsysteemcomponenten reinigt en anti-slijtage bescherming verzorgt
  • water en vocht uit het systeem verwijdert om corrosie te voorkomen
  • de motorprestatie en de motorrespons verbetert
  • het brandstofverbruik optimaliseert
  • cilindercompressie stabiliseert en vermogen herstelt
  • schadelijke uitlaatgassen vermindert

 

Hoe te gebruiken:

Het product wordt eenvoudig toegevoegd aan de aanwezige benzine in de brandstoftank en zal meteen de smering verbeteren, de brandstof stabiliseren en water uit de brandstoftank opnemen.
In het brandstofsysteem zal de opgebouwde teer, vernis en hars in de brandstofleidingen en injectoren worden opgelost en het aanwezige vocht zal worden opgenomen door de brandstof.
Door de unieke aquatechnologie wordt het vocht, omsloten door brandstofmoleculen , in suspensie gehouden waardoor het veilig in de verbrandingskamer kan ontbranden en vrijkomt als extreem verhitte stoom. Deze superstoom zal in combinatie met de reinigingsmiddelen vervolgens zowel uitlaatkleppen, zuigerbodem, zuigerveren en alle naverbrandingscomponenten reinigen.