TEC4 Diesel System Cleaner: motorreiniger voor diesel systemen

Omdat diesel een organisch product is ontstaat er bij verbranding of natuurlijke veroudering vervuiling. Deze vervuiling zet zich af op belangrijke onderdelen van de motor, in het bijzonder op de injectoren, de in- en uitlaatkleppen, op de EGR (Exhaust Gas Recirculation) kleppen en op de variabele schoepen van de turbo. Hierdoor heeft de vervuiling een nadelig effect op de motor efficiëntie hetgeen resulteert in vermogensverlies en verhoogd brandstofverbruik.
Tec4 Diesel System Cleaner, een motorreiniger voor dieselmotoren; is een sterk geconcentreerde, technisch geavanceerde formulering ontworpen om schadelijke vervuiling veilig en effectief te verwijderen.

 

Deze diesel motorreiniger is een combinatie van 4 technologieën dat:

  • Smering verbetert
  • Vervuiling oplost
  • Werkzaam is vóór, tijdens en na verbranding
  • Vervuiling in de suspensie houdt

Vraag hier informatie aan over wat TEC4 voor uw bedrijf kan betekenen

Download

Wij hebben Diesel Injector Cleaner getest op een Volkswagen Transporter. Hier vindt u de testresultaten

Belangrijkste voordelen:

✔ Het reinigt het brandstofsysteem en verzorgt anti-slijtage bescherming
✔ Het bevrijdt vastzittende kleppen en zuigerveren
✔ Het verbetert motor prestatie en optimaliseert rijcomfort
✔ Het herstelt inspuitpatroon van de injectoren
✔ Het stabiliseert cilindercompressie en herstelt vermogen
✔ Het verzorgt een efficiënte verbranding wat resulteert in optimaal brandstofverbruik
✔ Het vermindert uitlaatemissies

 

Hoe te gebruiken:

Deze motorreiniger wordt eenvoudig toegevoegd aan de aanwezige diesel in de brandstoftank en zal meteen de smering verbeteren en vervuiling die zich in de brandstofleidingen heeft gevormd verwijderen. Bij het doorlopen van de injectoren zal het de vervuiling van de injectornaalden verwijderen en daarmee het injectiepatroon verbeteren. Dit product zal vernevelen in een onbrandbaar gas waardoor het zijn reinigende werking kan blijven doen aan de uitlaatkleppen, zuigerkop en zuigerveren. Een deel van dit onbrandbare gas zal bij het passeren van de EGR-klep ook daar zorgen voor een schoon functionerend EGR-systeem. Veel andere reinigingsproducten die in de markt worden aangeboden verdampen zodra ze in de verbrandingskamer komen en verliezen daarmee hun werking.
Omdat het product in basis een detergent is zal de schadelijke vervuiling in suspensie worden gehouden en via de uitlaat de motor verlaten.

Welke producten heeft TEC4 nog meer?