Airco actie

Ook deze zomer geeft TEC4 extra aandacht aan uw airco. Maak nu gebruik van onze airco actie. voor meer informatie gaat u naar: https://www.tec4.nl/airco-actie

Bedrijfsvideo opnames

Op zaterdag 28 september 2019 hebben we deze bedrijfsvideo opgenomen bij een van de eerste klanten van TEC4: Auto Centrum Arkel. Paul van Rijckevorsel van Mixed Monkey Media heeft de opnames verzorgd en het geheel gemonteerd. Boelo Tigchelaar van B-Present Marketingcommunicatie verzorgde de regie. Frans legt in heldere taal uit wat TEC4 voor uw bedrijf kan betekenen.

Waarom airco reiniger?

Een schoon en fris klimaat in de auto is uiterst belangrijk!

Een goed functionerende airco zorgt voor een fris koel klimaat in de zomer, maar ook in de herfst en winter is het optimaal functioneren van uw airco van belang dit voorkomt o.a. het beslaan van de ramen.

Een slecht functionerende airco kan een muffe geur veroorzaken en mogelijk allergische reacties te weeg brengen, reacties als verkoudheid, keelpijn, of een grieperig gevoel maar ook snel geïrriteerde luchtwegen en tranende ogen.

Kleine kinderen hebben minder weerstand en zijn dus sneller vatbaar voor een niet goed functionerend aircosysteem.

Door het aircosysteem jaarlijks te laten reinigen met TEC4 Airco Reiniger,, op basis van een proactieve bacterie,, wordt een fris en gezond klimaat neergezet voor u en uw inzittenden.