Over ons

Wij, Tec4, hebben jaren ervaring in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogstaande reinigers voor brandstofsystemen, injectiesystemen, klimaatsystemen e.d. Het team achter Tec4 heeft al meer dan 25 jaar bewezen dat gebruik van haar producten bij onderhoud of reparatie een doeltreffend gevolg heeft op de motorprestaties en het voorkomen en of repareren van storingen ten gevolge van interne vervuiling van motor- en injectiesystemen. Sinds enige tijd doen wij dit onder de naam Tec4 ®.

Wat maakt ons anders dan de rest?

Tec4 is ontstaan uit de behoefte om het meest technisch geavanceerde product wederom beschikbaar te maken voor de professionele markt. Onze producten worden dus uitsluitend in professionele werkplaatsen toegepast en zijn niet beschikbaar voor particulier gebruik.

Tec4 producten zijn het bewezen resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Niet alleen zijn het de meest effectieve middelen op de markt, ze zijn ook onmiskenbaar het meest veilig dankzij de unieke manier waarop vervuiling wordt aangepakt door een secuur uitgekiend mengsel van oplosmiddelen en reinigers.

Het oude forté en huidige TEC4 team

Het huidige TEC4 team (en tevens oude Forté team)  wat de productie verzorgt.