Over ons

Al onze producten zijn het resultaat van meer dan 25 jaar onderzoek en ontwikkeling en zijn uitvoerig getest in praktijksituaties om een ​​bewezen prestatievoordeel te bieden. Gedistribueerd via een netwerk van hoogopgeleide technische experts, worden onze producten elke dag vertrouwd door duizenden kwaliteitsgarages. Wanneer u met Tec4 werkt, profiteert u ook van onze uitgebreide marketingondersteuning en branchekennis.
Tec4 is ontstaan ​​uit onze wens om de professionele motorhandel de meest technisch geavanceerde motorbehandelingen te bieden tegen een concurrerende prijs.
Tec4 opereert in een tijd waarin moderne rijgewoonten en een grotere vraag naar brandstofefficiëntie een echte behoefte aan effectieve verwijdering van verontreinigingen vereisen, en streeft naar een no-nonsense, gimmick-vrije benadering van de levering van motor-, brandstof- en koelsysteembehandelingen.

Hoe werkt het?

Wanneer toegevoegd aan brandstofsystemen, reinigen en smeren onze niet-brandbare op reinigingsmiddelen gebaseerde behandelingen het hele systeem van de brandstoftank via de verbrandingskamer en via de uitlaat, waardoor vervuiling wordt verwijderd en tegen corrosie wordt beschermd. Dit helpt de brandstof vollediger te verbranden, met lagere emissies, verbeterde MPG, verbeterde rijprestaties en, nog belangrijker, voor garageklanten, aanzienlijke kostenbesparingen gedurende de levensduur van hun voertuig.