Service

Service

Naast betrouwbare en effectieve producten biedt Tec4 een compleet servicepakket rondom het product. Een groot onderdeel van deze service is onze distributie via ervaren technische experts. Ons team werkt al jaren in deze branche. Zij staan altijd voor u klaar en bieden ondersteuning voor de werkplaats wanneer nodig.

Naast de technische kennis hebben wij ook een aantal extra ondersteuningen.

  • Endoscopisch onderzoek: om beter zicht te hebben op waar het probleem ligt binnen de motor, kunnen wij assisteren met een starre endoscoop van 4mm en een flexibele endoscoop van 6mm. Daarna vormt de distributeur het juiste advies voor u.
  • Roetfilter reinigingsmachines: Voor de volledige service met DPF Soak en DPF Flush assisteren wij u met onze Tec4 Carbon Cleaning Equipment voor veilige toediening en grondige reiniging van het roetfilter.
  • Rookmachines: Is er een lek en lukt het niet precies te traceren waar deze plaatsvindt? Ons team assisteert u graag met onze Smoke Leak detectors om het lek te detecteren. 
  • Straalmachines: voor diepe reiniging van de inlaatkleppen assisteren onze technische experts u graag met onze Walnut Blasting Machine.